Historik

Netværksklubben er et tiltag der i tidernes morgen blev foreslået af nogle beboere der var  trætte af at betale flere hundrede kr. for at have adgang til internettet. Ved en generalforsamlingsbeslutning blev det vedtaget at ejendommen investerede i netværksudstyr, og ikke mindst kabling fra nogle centralt placerede krydsfelter, til et udtag i hver lejlighed.Forudsætningen var at "klubben" efterfølgende skulle være selvfinansierende, således at den ikke lå ejendommen til byrde, og det er i den grad lykkedes. Vores nye fiberlinie vil sammen med vores aktive båndbreddestyring give mulighed for at få det optimale ud af internettets muligheder, såsom video on demand, fjernbackup og lignende båndbreddekrævende opgaver.Vi er pt. ca. 53 brugere på netværket, med optil flere enheder tilsluttet pr. bruger.

Udstyr

  • Kabling er udført i Cat 5e PDS med dobbelt drop i hver lejlighed.
  • Båndbreddenstyringen varetages af vores Smartshare Router, der fordeler båndbredden efter hvor mange aktive brugere der er online.
  • Linjen leveres pt. af Comx og er en 40/40 Mbit fiber linje.

Pris

Prisen for at være med i netværksklubben, og derved få adgang til vores fælles internet er 65 kr. pr. måned.

Hvis du er ny andelshaver/bruger, og ønsker at blive tilsluttet det fælles internet, koster det 300 kr. i tilslutningsgebyr.

Teknisk info 

Lidt info om ComX mail server SMTP opsætning  til Outlook og Outlook ekspres eller lignende.

 

Hvis der er problemer kan det være i skal ændre jeres udgående SMTP og udgående port 

 

Indgående og udgående server: mail.comxnet.dk
- SSL skal være aktiv på begge.
- Indgående port: 995
- Udgående port: 465